FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Kırsal arazi aracı paketi: Dosya yapısı ve veri tanımları

50cevap 538okunma
I
@iremipek
Üye 0 Puan
08 Kasım 2025, 15:59
Gizli Profil
Kaynak Tanımı
Kırsal arazi aracı paketi, FivemBase Fivem Mod kategorisinde dosya yapısı ve veri tanımları çerçevesinde değerlendirilmektedir. Amaç; kurulum, uyumluluk ve bakım gereksinimlerini açık biçimde belgelemektir.

Teknik Kapsam
Dosya yapısı, bağımlılıklar, desteklenen sürümler ve yapılandırma seçenekleri paylaşım metninde belirtilmelidir. Değişiklikler önce test sunucusunda denenmeli; konsol kayıtları ve performans sonuçları karşılaştırılmalıdır.

Yayın Öncesi Kontroller
- LOD seviyeleri ile doku çözünürlüklerinin performansa göre ayarlanması.
- Çakışan meta kayıtlarının test ortamında kontrol edilmesi.
- Model ve doku dosyalarının kullanım izinlerinin doğrulanması.

Kullanım Notu
İndirme bağlantısı varsa dosyanın kaynağı, lisansı ve bütünlük bilgisi yazılmalıdır. Gizli anahtarlar ve gerçek veritabanı bilgileri pakete eklenmemelidir.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
E
@elifarslan
Üye 0 Puan
14 Kasım 2025, 19:13
Gizli Profil
Kırsal arazi aracı paketi hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
E
@emreozsoy
Üye 0 Puan
20 Kasım 2025, 22:27
Gizli Profil
Bu konuda dosya uyumu ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
Y
@yusuferturk
Üye 0 Puan
27 Kasım 2025, 01:41
Gizli Profil
Kırsal arazi aracı paketi hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Güncellemeleri bekliyorum.
Y
@yakupturan
Üye 0 Puan
03 Aralık 2025, 04:55
Gizli Profil
LOD düzeni bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
B
@bariscelik
Üye 0 Puan
09 Aralık 2025, 08:09
Gizli Profil
Kırsal arazi aracı paketi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Notlarıma ekledim.
Y
@yusufarslan
Üye 0 Puan
15 Aralık 2025, 11:23
Gizli Profil
K
@kaankara
Üye 0 Puan
21 Aralık 2025, 14:36
Gizli Profil
Özellikle dosya uyumu kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Takipte olacağım.
K
@keremkorkmaz
Üye 0 Puan
27 Aralık 2025, 17:50
Gizli Profil
LOD düzeni ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Emeğinize sağlık.
Y
@yakupkose
Üye 0 Puan
02 Ocak 2026, 21:04
Gizli Profil
Bu başlık model optimizasyonu açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
N
@nazliakbulut
Üye 0 Puan
09 Ocak 2026, 00:18
Gizli Profil
Kırsal arazi aracı paketi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Emeğinize sağlık.
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi