FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Etkinlik takvimi paneli: Kayıt tutma ve yönetici denetimi

100cevap 188okunma
S
@serkansari
Üye 0 Puan
09 Mart 2026, 18:02
Gizli Profil
Kaynak Tanımı
Etkinlik takvimi paneli, FivemBase Fivem Web Panel kategorisinde kayıt tutma ve yönetici denetimi çerçevesinde değerlendirilmektedir. Amaç; kurulum, uyumluluk ve bakım gereksinimlerini açık biçimde belgelemektir.

Teknik Kapsam
Dosya yapısı, bağımlılıklar, desteklenen sürümler ve yapılandırma seçenekleri paylaşım metninde belirtilmelidir. Değişiklikler önce test sunucusunda denenmeli; konsol kayıtları ve performans sonuçları karşılaştırılmalıdır.

Yayın Öncesi Kontroller
- Rol tabanlı erişim kontrollerinin her istekte denetlenmesi.
- Parolaların güçlü algoritmalarla özetlenmesi.
- CSRF koruması ile oturum güvenliğinin uygulanması.

Kullanım Notu
İndirme bağlantısı varsa dosyanın kaynağı, lisansı ve bütünlük bilgisi yazılmalıdır. Gizli anahtarlar ve gerçek veritabanı bilgileri pakete eklenmemelidir.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
B
@baristoprak
Üye 0 Puan
11 Mart 2026, 15:37
Gizli Profil
Etkinlik takvimi paneli hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
D
@deryakose
Üye 0 Puan
13 Mart 2026, 13:11
Gizli Profil
Paylaşımın kullanıcı deneyimi yönü pratik kullanım için değerli. Takipte olacağım.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
O
@onurpolat
Üye 0 Puan
15 Mart 2026, 10:45
Gizli Profil
yetkilendirme ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Güncellemeleri bekliyorum.
U
@ugursen
Üye 0 Puan
17 Mart 2026, 08:20
Gizli Profil
yetkilendirme bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
S
@selimaksoy
Üye 0 Puan
19 Mart 2026, 05:54
Gizli Profil
Etkinlik takvimi paneli hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Notlarıma ekledim.
U
@umutturan
Üye 0 Puan
21 Mart 2026, 03:28
Gizli Profil
yetkilendirme için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Emeğinize sağlık.
K
@korayakdag
Üye 0 Puan
23 Mart 2026, 01:03
Gizli Profil
Paylaşımın kullanıcı deneyimi yönü pratik kullanım için değerli. Takipte olacağım.
O
@ozanduman
Üye 0 Puan
24 Mart 2026, 22:37
Gizli Profil
Bu konuda oturum güvenliği ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Teşekkürler.
O
@oguzbulut
Üye 0 Puan
26 Mart 2026, 20:11
Gizli Profil
yetkilendirme bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
O
@osmandag
Üye 0 Puan
28 Mart 2026, 17:45
Gizli Profil
yetkilendirme için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Emeğinize sağlık.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi