FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Yeni harita bölgesi görsel tanıtımı: Topluluk geri bildirimi için paylaşım

50cevap 1,495okunma
D
@denizates93
Üye 0 Puan
31 Mart 2026, 21:48
Gizli Profil
Paylaşım Kapsamı
Yeni harita bölgesi görsel tanıtımı, topluluk geri bildirimi için paylaşım amacıyla FivemBase topluluğuna sunulmaktadır. İçeriğin hangi sunucuda, hangi etkinlik kapsamında ve hangi araçlarla hazırlandığı kısa bir açıklamayla belirtilmelidir.

Yayın Kontrolleri
- Video bağlantılarının güvenilir platformlardan paylaşılması.
- Ekran görüntülerinin gereksiz biçimde sıkıştırılmaması.
- Müzik ve görsel içeriklerin kullanım izinlerinin kontrol edilmesi.

Değerlendirme
Geri bildirim verirken kurgu, görüntü kalitesi, ses dengesi ve anlatım bütünlüğü gibi ölçülebilir unsurlara odaklanılması önerilir. Kişileri hedef alan yorumlardan kaçınılmalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
H
@hasanozkan
Üye 0 Puan
04 Nisan 2026, 05:38
Gizli Profil
kurgu düzeni bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Emeğinize sağlık.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
E
@esraguler
Üye 0 Puan
07 Nisan 2026, 13:27
Gizli Profil
Yeni harita bölgesi görsel tanıtımı için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
T
@tolgadag
Üye 0 Puan
10 Nisan 2026, 21:16
Gizli Profil
Bu başlık görsel kalite açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Takipte olacağım.
E
@emresari
Üye 0 Puan
14 Nisan 2026, 05:06
Gizli Profil
kurgu düzeni için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
C
@cerenkilic
Üye 0 Puan
17 Nisan 2026, 12:55
Gizli Profil
kurgu düzeni için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
S
@sinankaya
Üye 0 Puan
20 Nisan 2026, 20:45
Gizli Profil
Özellikle çekim tekniği kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Teşekkürler.
B
@berkavci
Üye 0 Puan
24 Nisan 2026, 04:34
Gizli Profil
Bu başlık görsel kalite açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Takipte olacağım.
E
@erenaydin
Üye 0 Puan
27 Nisan 2026, 12:23
Gizli Profil
Yeni harita bölgesi görsel tanıtımı hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık.
I
@iremaksoy
Üye 0 Puan
30 Nisan 2026, 20:13
Gizli Profil
kurgu düzeni ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
I
@irembozkurt
Üye 0 Puan
04 Mayıs 2026, 04:02
Gizli Profil
Yeni harita bölgesi görsel tanıtımı konusunda çekim tekniği bölümü açıklayıcı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi