FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Birlik Yayıncı Topluluğu: Bilgi paylaşımı ve ortak proje kültürü

100cevap 2,377okunma
Z
@zeynepkaratas58
Üye 0 Puan
04 Temmuz 2025, 14:20
Gizli Profil
Proje Tanıtımı
Birlik Yayıncı Topluluğu projesi, bilgi paylaşımı ve ortak proje kültürü yaklaşımıyla planlanan bir FiveM oluşumudur. Bu konu; projenin amacını, hedef kitlesini ve katılım çerçevesini düzenli biçimde sunmak için hazırlanmıştır.

Tanıtımda Yer Alması Gerekenler
- Topluluk kurallarının tüm üyelere eşit uygulanması.
- Yetkili rollerinin ve iletişim kanallarının güncel tutulması.
- Paylaşılan çalışmaların lisans ve kullanım şartlarına uyulması.

Topluluk İlkesi
Katılım şartları, iletişim kanalları ve güncel durum proje yönetimi tarafından açıkça belirtilmelidir. Tanıtım doğrulanabilir bilgiler içermeli; başka toplulukların marka ve çalışmalarını izinsiz kullanmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
I
@ilkerbasar
Üye 0 Puan
08 Temmuz 2025, 22:52
Gizli Profil
katılım koşulları ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Emeğinize sağlık.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
L
@leventtekin
Üye 0 Puan
13 Temmuz 2025, 07:25
Gizli Profil
Birlik Yayıncı Topluluğu başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Emeğinize sağlık.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
C
@cemyildirim
Üye 0 Puan
17 Temmuz 2025, 15:57
Gizli Profil
Birlik Yayıncı Topluluğu için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Notlarıma ekledim.
A
@alialtin
Üye 0 Puan
22 Temmuz 2025, 00:29
Gizli Profil
Paylaşımın topluluk yapısı yönü pratik kullanım için değerli. Teşekkürler.
U
@umutduman
Üye 0 Puan
26 Temmuz 2025, 09:02
Gizli Profil
katılım koşulları için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Notlarıma ekledim.
C
@cemsen
Üye 0 Puan
30 Temmuz 2025, 17:34
Gizli Profil
katılım koşulları bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
U
@ugurkaraca
Üye 0 Puan
04 Ağustos 2025, 02:06
Gizli Profil
Birlik Yayıncı Topluluğu hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Güncellemeleri bekliyorum.
O
@osmanakbulut
Üye 0 Puan
08 Ağustos 2025, 10:39
Gizli Profil
Konuya eklenen topluluk yapısı notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Takipte olacağım.
S
@selimaslan
Üye 0 Puan
12 Ağustos 2025, 19:11
Gizli Profil
Bu konuda iletişim kanalları ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
Z
@zafertas
Üye 0 Puan
17 Ağustos 2025, 03:44
Gizli Profil
Birlik Yayıncı Topluluğu hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Güncellemeleri bekliyorum.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi