FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Birlik Tasarım Topluluğu: Yeni üyeler için düzenli karşılama süreci

50cevap 2,121okunma
H
@huseyinsoykan
Üye 0 Puan
30 Mayıs 2025, 06:03
Gizli Profil
Proje Tanıtımı
Birlik Tasarım Topluluğu projesi, yeni üyeler için düzenli karşılama süreci yaklaşımıyla planlanan bir FiveM oluşumudur. Bu konu; projenin amacını, hedef kitlesini ve katılım çerçevesini düzenli biçimde sunmak için hazırlanmıştır.

Tanıtımda Yer Alması Gerekenler
- Yetkili rollerinin ve iletişim kanallarının güncel tutulması.
- Paylaşılan çalışmaların lisans ve kullanım şartlarına uyulması.
- Topluluğun amacı ve katılım koşullarının açıklanması.

Topluluk İlkesi
Katılım şartları, iletişim kanalları ve güncel durum proje yönetimi tarafından açıkça belirtilmelidir. Tanıtım doğrulanabilir bilgiler içermeli; başka toplulukların marka ve çalışmalarını izinsiz kullanmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
L
@leventsahin56
Üye 0 Puan
08 Haziran 2025, 13:43
Gizli Profil
katılım koşulları için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
E
@elifaltin
Üye 0 Puan
17 Haziran 2025, 21:23
Gizli Profil
Paylaşımın topluluk yapısı yönü pratik kullanım için değerli. Teşekkürler.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
U
@uguripek
Üye 0 Puan
27 Haziran 2025, 05:02
Gizli Profil
katılım koşulları bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
M
@mustafacetin
Üye 0 Puan
06 Temmuz 2025, 12:42
Gizli Profil
Paylaşımın topluluk yapısı yönü pratik kullanım için değerli. Teşekkürler.
S
@serkanaslan
Üye 0 Puan
15 Temmuz 2025, 20:22
Gizli Profil
katılım koşulları için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Notlarıma ekledim.
E
@ecetas
Üye 0 Puan
25 Temmuz 2025, 04:01
Gizli Profil
Konuya eklenen topluluk yapısı notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Takipte olacağım.
S
@sinanakdag
Üye 0 Puan
03 Ağustos 2025, 11:41
Gizli Profil
Birlik Tasarım Topluluğu başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Emeğinize sağlık.
E
@esraguler
Üye 0 Puan
12 Ağustos 2025, 19:21
Gizli Profil
Bu başlık topluluk yapısı açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
S
@sinanakman
Üye 0 Puan
22 Ağustos 2025, 03:00
Gizli Profil
katılım koşulları bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
M
@muratdemir
Üye 0 Puan
31 Ağustos 2025, 10:40
Gizli Profil
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi