FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Mavi Yaka Roleplay: Şeffaf yönetim ve düzenli etkinlik planı

100cevap 58okunma
B
@batuhanduman
Üye 0 Puan
13 Eylül 2026, 23:09
Gizli Profil
Proje Tanıtımı
Mavi Yaka Roleplay projesi, şeffaf yönetim ve düzenli etkinlik planı yaklaşımıyla planlanan bir FiveM oluşumudur. Bu konu; projenin amacını, hedef kitlesini ve katılım çerçevesini düzenli biçimde sunmak için hazırlanmıştır.

Tanıtımda Yer Alması Gerekenler
- Gerçek dışı oyuncu sayısı veya başarı iddialarından kaçınılması.
- Sunucu türü, hedef kitle ve temel rol yaklaşımının açıkça belirtilmesi.
- Kullanılan özel içerikler için gerekli izinlerin bulunması.

Topluluk İlkesi
Katılım şartları, iletişim kanalları ve güncel durum proje yönetimi tarafından açıkça belirtilmelidir. Tanıtım doğrulanabilir bilgiler içermeli; başka toplulukların marka ve çalışmalarını izinsiz kullanmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
I
@ismaildag
Üye 0 Puan
14 Eylül 2026, 00:09
Gizli Profil
Bu konuda rol düzeni ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
C
@cerentekin
Üye 0 Puan
14 Eylül 2026, 01:09
Gizli Profil
Bu konuda rol düzeni ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
Z
@zeynepsari
Üye 0 Puan
14 Eylül 2026, 02:09
Gizli Profil
Özellikle rol düzeni kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Takipte olacağım.
I
@ismailince25
Üye 0 Puan
14 Eylül 2026, 03:09
Gizli Profil
Mavi Yaka Roleplay konusunda rol düzeni bölümü açıklayıcı olmuş. Teşekkürler.
F
@fatmadag
Üye 0 Puan
14 Eylül 2026, 04:09
Gizli Profil
ekonomi dengesi ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Emeğinize sağlık.
I
@ismailsoykan
Üye 0 Puan
14 Eylül 2026, 05:09
Gizli Profil
Özellikle rol düzeni kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Takipte olacağım.
I
@ismailpolat
Üye 0 Puan
14 Eylül 2026, 06:09
Gizli Profil
ekonomi dengesi bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
S
@sinanyildiz
Üye 0 Puan
14 Eylül 2026, 07:09
Gizli Profil
Mavi Yaka Roleplay hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Güncellemeleri bekliyorum.
A
@ayseozsoy
Üye 0 Puan
14 Eylül 2026, 08:09
Gizli Profil
L
@leventerol
Üye 0 Puan
14 Eylül 2026, 09:09
Gizli Profil
ekonomi dengesi bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi