FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Yeni oyuncu karşılama süreci: Deneyim ve öneri paylaşımı

20cevap 1,588okunma
M
@mervepolat
Üye 0 Puan
11 Ağustos 2026, 00:28
Gizli Profil
Konu Çerçevesi
Yeni oyuncu karşılama süreci, deneyim ve öneri paylaşımı bakımından FivemBase Tartışma ve Sohbet Alanı kategorisinde değerlendirmeye açılmıştır. Amaç, farklı deneyimleri düzenli ve yapıcı bir tartışma altında toplamaktır.

Değerlendirme Başlıkları
- Eleştirilerin kişi yerine uygulama ve süreçlere yöneltilmesi.
- Örneklerin kısa, açık ve bağlamıyla birlikte aktarılması.
- Kişisel bilgilerin ve özel yazışmaların paylaşılmaması.

Katılım Notu
Görüşlerinizi somut örnekler ve uygulanabilir önerilerle paylaşın. Kişileri hedef alan ifadeler yerine süreçlere, kurallara ve kullanıcı deneyimine odaklanın.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (20)
1 2
M
@muraterdem
Üye 0 Puan
12 Ağustos 2026, 19:20
Gizli Profil
Bu başlık iletişim kültürü açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Teşekkürler.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
B
@burakavci
Üye 0 Puan
14 Ağustos 2026, 14:12
Gizli Profil
Yeni oyuncu karşılama süreci konusunda adil yönetim bölümü açıklayıcı olmuş. Takipte olacağım.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
D
@denizaslan
Üye 0 Puan
16 Ağustos 2026, 09:05
Gizli Profil
oyuncu deneyimi için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Emeğinize sağlık.
B
@berkaslan
Üye 0 Puan
18 Ağustos 2026, 03:57
Gizli Profil
Konuya eklenen iletişim kültürü notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
Y
@yusufkaraca
Üye 0 Puan
19 Ağustos 2026, 22:50
Gizli Profil
oyuncu deneyimi bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
E
@esrakorkmaz
Üye 0 Puan
21 Ağustos 2026, 17:42
Gizli Profil
oyuncu deneyimi bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
M
@meliskaratas
Üye 0 Puan
23 Ağustos 2026, 12:34
Gizli Profil
Konuya eklenen iletişim kültürü notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
B
@burakdag
Üye 0 Puan
25 Ağustos 2026, 07:27
Gizli Profil
Yeni oyuncu karşılama süreci için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Emeğinize sağlık.
C
@cerenavci52
Üye 0 Puan
27 Ağustos 2026, 02:19
Gizli Profil
oyuncu deneyimi ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Güncellemeleri bekliyorum.
F
@furkanakdag
Üye 0 Puan
28 Ağustos 2026, 21:11
Gizli Profil
Yeni oyuncu karşılama süreci hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Notlarıma ekledim.
1 2
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi