FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Etkinlik takvimi modülü talebi: İşlevsel gereksinimler ve kapsam

20cevap 2,403okunma
C
@cemyildirim
Üye 0 Puan
13 Nisan 2026, 01:47
Gizli Profil
Talep Özeti
Etkinlik takvimi modülü talebi için işlevsel gereksinimler ve kapsam esas alınarak geliştirilebilir, belgelenebilir ve test edilebilir bir çözüm beklenmektedir.

Beklenen Çalışma Biçimi
İş başlamadan önce kullanıcı rolleri, veri akışı, bağımlılıklar ve hata durumları tanımlanmalıdır. Kritik işlemler sunucu tarafında doğrulanmalı; günlük kayıtları hassas veri göstermemelidir.

Kabul Ölçütleri
- Kaynak kodu, kurulum belgesi ve test sonuçlarının teslim edilmesi.
- Framework ve sürüm bilgisinin belirtilmesi.
- Sunucu taraflı doğrulama ve yetki kurallarının tanımlanması.

Teslimat Notu
Çalışmayla birlikte kurulum belgesi, yapılandırma örneği, sürüm notu ve temel test sonuçları sunulmalıdır. Üçüncü taraf kodların lisans şartları belirtilmelidir.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (20)
1 2
I
@iremturan
Üye 0 Puan
20 Nisan 2026, 13:44
Gizli Profil
Konuya eklenen gereksinim kapsamı notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Faydalı bir çalışma olmuş.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
H
@huseyinsimsek
Üye 0 Puan
28 Nisan 2026, 01:41
Gizli Profil
kabul ölçütleri ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Güncellemeleri bekliyorum.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
I
@ibrahimakdag
Üye 0 Puan
05 Mayıs 2026, 13:38
Gizli Profil
Bu konuda test senaryosu ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Teşekkürler.
O
@osmanyilmaz
Üye 0 Puan
13 Mayıs 2026, 01:35
Gizli Profil
kabul ölçütleri bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
K
@koraybasar
Üye 0 Puan
20 Mayıs 2026, 13:33
Gizli Profil
Etkinlik takvimi modülü talebi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Güncellemeleri bekliyorum.
I
@ibrahimyildirim
Üye 0 Puan
28 Mayıs 2026, 01:30
Gizli Profil
Etkinlik takvimi modülü talebi hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Notlarıma ekledim.
H
@huseyintas
Üye 0 Puan
04 Haziran 2026, 13:27
Gizli Profil
Etkinlik takvimi modülü talebi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Emeğinize sağlık.
M
@mehmetcetin
Üye 0 Puan
12 Haziran 2026, 01:24
Gizli Profil
kabul ölçütleri için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Emeğinize sağlık.
H
@hasanakyol
Üye 0 Puan
19 Haziran 2026, 13:21
Gizli Profil
Bu konuda test senaryosu ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Teşekkürler.
N
@nazlitoprak
Üye 0 Puan
27 Haziran 2026, 01:19
Gizli Profil
Etkinlik takvimi modülü talebi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Güncellemeleri bekliyorum.
1 2
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi