FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Yetki komutları çalışmıyor: Adım adım çözüm kontrol listesi

50cevap 1,992okunma
E
@emresahin
Üye 0 Puan
07 Şubat 2026, 23:41
Gizli Profil
Sorun Tanımı
Yetki komutları çalışmıyor. Bu başlıkta adım adım çözüm kontrol listesi uygulanarak sorunun kaynağının sistemli biçimde belirlenmesi amaçlanmaktadır.

İnceleme Sırası
1. Hatanın ilk görüldüğü zamanı ve son yapılan değişikliği kaydedin.
2. İlgili resource'u kapalı test ortamında tek başına doğrulayın.
3. İstemci ve sunucu günlüklerini karşılaştırıp ilk gerçek hata satırına odaklanın.

Kontrol Noktaları
- Port ve güvenlik duvarı kurallarının yetkili kişi tarafından kontrol edilmesi.
- Artifact, framework ve script sürümlerinin uyumunun teyit edilmesi.
- Sorunun tüm kullanıcılarda mı tek istemcide mi olduğunun belirlenmesi.

Sonuç
Her değişiklikten sonra aynı test senaryosunu çalıştırın. Sorun giderildiğinde uygulanan adımları ve kullanılan sürümleri konuya ekleyerek çözümü doğrulanabilir hâle getirin.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
D
@deryakaya77
Üye 0 Puan
12 Şubat 2026, 07:57
Gizli Profil
güvenli geri alma ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
C
@cemsahin
Üye 0 Puan
16 Şubat 2026, 16:12
Gizli Profil
Yetki komutları çalışmıyor başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
E
@eceakdag
Üye 0 Puan
21 Şubat 2026, 00:28
Gizli Profil
güvenli geri alma ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Notlarıma ekledim.
O
@orhanbulut
Üye 0 Puan
25 Şubat 2026, 08:43
Gizli Profil
Paylaşımın bağımlılık kontrolü yönü pratik kullanım için değerli. Faydalı bir çalışma olmuş.
M
@mesutkaplan
Üye 0 Puan
01 Mart 2026, 16:59
Gizli Profil
Yetki komutları çalışmıyor konusunda kök neden analizi bölümü açıklayıcı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
S
@selinozturk
Üye 0 Puan
06 Mart 2026, 01:14
Gizli Profil
Bu başlık bağımlılık kontrolü açısından faydalı bir çerçeve sunuyor. Takipte olacağım.
E
@esrakose
Üye 0 Puan
10 Mart 2026, 09:29
Gizli Profil
Yetki komutları çalışmıyor başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
N
@nazliozsoy
Üye 0 Puan
14 Mart 2026, 17:45
Gizli Profil
I
@ibrahimkara
Üye 0 Puan
19 Mart 2026, 02:00
Gizli Profil
güvenli geri alma için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
I
@ilkererol
Üye 0 Puan
23 Mart 2026, 10:16
Gizli Profil
Yetki komutları çalışmıyor hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Emeğinize sağlık.
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi