FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

server.cfg içinde ensure sıralaması: Güvenli yapılandırma nasıl sağlanır?

20cevap 147okunma
O
@onurtekin
Üye 0 Puan
15 Eylül 2026, 05:30
Gizli Profil
Soru
server.cfg içinde ensure sıralaması konusunda “Güvenli yapılandırma nasıl sağlanır?” sorusu için doğru uygulama sırası nedir?

Mevcut Durum
Sağlıklı değerlendirme için kullanılan FiveM artifact sürümü, framework, resource adı ve yeniden üretim adımları belirtilmelidir. İstemci ile sunucu konsolu çıktıları birbirinden ayrılmalıdır.

Yanıtlarda Dikkat Edilecekler
- Konsol kayıtlarının saat bilgisiyle incelenmesi.
- Sürüm ve bağımlılık bilgilerinin açıkça belirtilmesi.
- İşlemlerin önce kapalı test ortamında denenmesi.

Güvenlik Notu
Lisans anahtarları, parolalar, IP adresleri ve veritabanı bağlantı bilgileri herkese açık mesajlarda paylaşılmamalıdır.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (20)
1 2
I
@iremipek
Üye 0 Puan
15 Eylül 2026, 08:08
Gizli Profil
Konuya eklenen sürüm bilgisi notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Takipte olacağım.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
M
@merveerdem
Üye 0 Puan
15 Eylül 2026, 10:46
Gizli Profil
Bu konuda sorun tanımı ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
U
@umutguler
Üye 0 Puan
15 Eylül 2026, 13:24
Gizli Profil
server.cfg içinde ensure sıralaması hakkında düzenli ve anlaşılır bir paylaşım olmuş. Güncellemeleri bekliyorum.
E
@erenozsoy
Üye 0 Puan
15 Eylül 2026, 16:02
Gizli Profil
Bu konuda sorun tanımı ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
D
@denizguler
Üye 0 Puan
15 Eylül 2026, 18:40
Gizli Profil
server.cfg içinde ensure sıralaması için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Notlarıma ekledim.
Y
@yusufkaya
Üye 0 Puan
15 Eylül 2026, 21:18
Gizli Profil
çözüm sırası bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Güncellemeleri bekliyorum.
M
@murataltin
Üye 0 Puan
15 Eylül 2026, 23:56
Gizli Profil
Paylaşımın sürüm bilgisi yönü pratik kullanım için değerli. Teşekkürler.
O
@orhanpolat
Üye 0 Puan
16 Eylül 2026, 02:34
Gizli Profil
çözüm sırası için verilen öneriler uygulanabilir görünüyor. Notlarıma ekledim.
M
@mertturan
Üye 0 Puan
16 Eylül 2026, 05:12
Gizli Profil
çözüm sırası ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Emeğinize sağlık.
M
@merveince
Üye 0 Puan
16 Eylül 2026, 07:50
Gizli Profil
server.cfg içinde ensure sıralaması başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Emeğinize sağlık.
1 2
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi