FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Oyuncu geri bildirimlerinin değerlendirilmesi: Topluluk görüşlerinin karşılaştırılması

100cevap 881okunma
O
@onurkoc
Üye 0 Puan
03 Haziran 2026, 19:54
Gizli Profil
Konu Çerçevesi
Oyuncu geri bildirimlerinin değerlendirilmesi, topluluk görüşlerinin karşılaştırılması bakımından FivemBase Tartışma ve Sohbet Alanı kategorisinde değerlendirmeye açılmıştır. Amaç, farklı deneyimleri düzenli ve yapıcı bir tartışma altında toplamaktır.

Değerlendirme Başlıkları
- Örneklerin kısa, açık ve bağlamıyla birlikte aktarılması.
- Kişisel bilgilerin ve özel yazışmaların paylaşılmaması.
- Farklı sunucu yapılarına uyarlanabilir öneriler sunulması.

Katılım Notu
Görüşlerinizi somut örnekler ve uygulanabilir önerilerle paylaşın. Kişileri hedef alan ifadeler yerine süreçlere, kurallara ve kullanıcı deneyimine odaklanın.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (100)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
M
@muratbulut
Üye 0 Puan
04 Haziran 2026, 21:01
Gizli Profil
Oyuncu geri bildirimlerinin değerlendirilmesi konusunda adil yönetim bölümü açıklayıcı olmuş. Faydalı bir çalışma olmuş.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
B
@baristoprak
Üye 0 Puan
05 Haziran 2026, 22:08
Gizli Profil
Bu konuda adil yönetim ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Takipte olacağım.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
E
@emreozdemir
Üye 0 Puan
06 Haziran 2026, 23:15
Gizli Profil
Özellikle adil yönetim kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Teşekkürler.
C
@cerenpolat
Üye 0 Puan
08 Haziran 2026, 00:22
Gizli Profil
Konuya eklenen iletişim kültürü notları süreci daha anlaşılır kılıyor. Teşekkürler.
A
@ardaakbulut85
Üye 0 Puan
09 Haziran 2026, 01:29
Gizli Profil
Özellikle adil yönetim kısmı yeni başlayanlar için yararlı. Teşekkürler.
Y
@yakupcetin
Üye 0 Puan
10 Haziran 2026, 02:36
Gizli Profil
Oyuncu geri bildirimlerinin değerlendirilmesi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Notlarıma ekledim.
B
@batuhansoykan
Üye 0 Puan
11 Haziran 2026, 03:43
Gizli Profil
oyuncu deneyimi bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Emeğinize sağlık.
B
@buraksimsek
Üye 0 Puan
12 Haziran 2026, 04:50
Gizli Profil
Bu konuda adil yönetim ayrıntısının belirtilmesi faydalı olmuş. Takipte olacağım.
E
@elifyildirim
Üye 0 Puan
13 Haziran 2026, 05:57
Gizli Profil
Oyuncu geri bildirimlerinin değerlendirilmesi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Güncellemeleri bekliyorum.
E
@erenakdag
Üye 0 Puan
14 Haziran 2026, 07:04
Gizli Profil
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi