FivemBase resmi olarak yayın hayatına başladı! Türkiye’deki FiveM oyuncularını, geliştiricilerini ve sunucu sahiplerini bir araya getirmeyi hedefleyen topluluğumuzda sunucu tanıtımları, scriptler, modlar, rehberler ve daha birçok içerik sizleri bekliyor. Aramıza katılan herkese hoş geldiniz!
Logo
Hoş Geldiniz
Kaldığınız yerden devam etmek için giriş yapın.

Işıklandırma düzenlemesi: Test sonuçları ve optimizasyon önerileri

50cevap 863okunma
H
@hakanerturk
Üye 0 Puan
30 Nisan 2026, 21:00
Gizli Profil
Kaynak Tanımı
Işıklandırma düzenlemesi, FivemBase Fivem Mod kategorisinde test sonuçları ve optimizasyon önerileri çerçevesinde değerlendirilmektedir. Amaç; kurulum, uyumluluk ve bakım gereksinimlerini açık biçimde belgelemektir.

Teknik Kapsam
Dosya yapısı, bağımlılıklar, desteklenen sürümler ve yapılandırma seçenekleri paylaşım metninde belirtilmelidir. Değişiklikler önce test sunucusunda denenmeli; konsol kayıtları ve performans sonuçları karşılaştırılmalıdır.

Yayın Öncesi Kontroller
- Eser sahipliği ve kaynak bilgilerinin açıkça belirtilmesi.
- LOD seviyeleri ile doku çözünürlüklerinin performansa göre ayarlanması.
- Çakışan meta kayıtlarının test ortamında kontrol edilmesi.

Kullanım Notu
İndirme bağlantısı varsa dosyanın kaynağı, lisansı ve bütünlük bilgisi yazılmalıdır. Gizli anahtarlar ve gerçek veritabanı bilgileri pakete eklenmemelidir.
Bu yetki yalnız konu başlığını düzenler; mesaj içeriği değiştirilmez.
Cevaplar (50)
1 2 3 4 5
I
@ismailkaya
Üye 0 Puan
03 Mayıs 2026, 14:43
Gizli Profil
Işıklandırma düzenlemesi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Emeğinize sağlık.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
M
@merveyilmaz
Üye 0 Puan
06 Mayıs 2026, 08:26
Gizli Profil
Işıklandırma düzenlemesi konusunda model optimizasyonu bölümü açıklayıcı olmuş. Takipte olacağım.
Mevcut BBCode biçimleri korunur. Seçili metne araç çubuğundan biçim uygulayabilirsiniz.
O
@onurdemir
Üye 0 Puan
09 Mayıs 2026, 02:10
Gizli Profil
lisans bilgisi ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Güncellemeleri bekliyorum.
M
@mehmetkeskin
Üye 0 Puan
11 Mayıs 2026, 19:53
Gizli Profil
Işıklandırma düzenlemesi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Güncellemeleri bekliyorum.
S
@serkanakyol
Üye 0 Puan
14 Mayıs 2026, 13:36
Gizli Profil
Işıklandırma düzenlemesi için sunulan yaklaşım dengeli görünüyor. Emeğinize sağlık.
K
@kaanates
Üye 0 Puan
17 Mayıs 2026, 07:19
Gizli Profil
Işıklandırma düzenlemesi başlığındaki öneriler test ortamında değerlendirilebilir. Güncellemeleri bekliyorum.
E
@elifduman
Üye 0 Puan
20 Mayıs 2026, 01:03
Gizli Profil
lisans bilgisi ile ilgili kontrol adımları yerinde hazırlanmış. Güncellemeleri bekliyorum.
A
@ayseates
Üye 0 Puan
22 Mayıs 2026, 18:46
Gizli Profil
lisans bilgisi bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
H
@huseyintas
Üye 0 Puan
25 Mayıs 2026, 12:29
Gizli Profil
lisans bilgisi bakımından net ve uygulanabilir bilgiler içeriyor. Notlarıma ekledim.
O
@onurtas
Üye 0 Puan
28 Mayıs 2026, 06:13
Gizli Profil
Paylaşımın dosya uyumu yönü pratik kullanım için değerli. Takipte olacağım.
1 2 3 4 5
Şu An Bu Konuyu Okuyanlar
Toplam: 1
+ 1 Ziyaretçi
Yanıt yazabilmek için Giriş Yapmalısınız.
0 alıntı seçildi